Випуск у Духовно-просвітницькому центрі міста Горішні Плавні

2 червня 2024 року, в Неділю 5-ту після Пасхи, з благословення ректора Полтавської місіонерської духовної семінарії Високопреосвященнішого митрополита Полтавського і Миргородського Филипа, у Свято-Покровському храмі Духовно-просвітницького центру, що при Свято-Миколаївському архієрейському подвор’ї м. Горішні Плавні, була звершена святкова Божественна літургія з нагоди закінчення навчального року.

Святкове богослужіння очолив віцеректор Семінарії, Високопреосвященніший архієпископ Новосанжарський Веніамін. Його Високопреосвященству співслужили ключар архієрейського подвор’я й директор Духовно-просвітницького центру протоієрей Георгій Коваленко та викладачі у священному сані.

Після заамвонної молитви для всіх учнів центру та випускників загальноосвітніх шкіл була прочитана молитва про успішну здачу випускних мультитестів.

В кінці богослужіння Владика Веніамін виголосив проповідь в якій він також привітав та подякував директору та викладачам Духовно-просвітницького центру. Також всім випускникам були подаровані пам’ятні м’які іграшки та перше особисте Євангеліє адаптоване для дитячого віку.

Не дивлячись на те, що навчальний рік закінчився й почався літній неучбовий період, для всіх вихованців просвітницького центру заплановані насичені спортивні та туристичні розважальні програми.

Прес-служба Полтавської єпархії.

Поделиться

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *