Справи милосердя

2 червня 2024 року волонтери центру “Благо” на чолі з головою єпархіального відділу соціального служіння та благодійності протоієреєм Андрієм Сімоном відвідали Полтавський навчально-реабілітаційний центр в с. Михайлівка.

В цьому закладі перебувають діти-сироти, хворі діти, діти-інваліди та сім’ї вимушених переселенців із зони активних бойових дій.

Представники адміністрації, батьки і діти радо зустріли довгоочікуваних гостей. Священник розповів про необхідність жити за заповідями Божими, важливість молитви та користь добрих справ для досягнення головної мети – наслідування життя вічного. Діти щиро спілкувалися і виражали свої думки, деколи навіть по-дорослому. Були піднесені спільні молитви до Господа Бога і Спаса нашого Іісуса Христа та Божої Матері. Потім настав час ігор, розваг, особистого спілкування, як результат чого всі присутні відчули між собою справжню єдність, згуртованість та любов Христову.

По закінченні заходу діти отримали подарунки у вигляді різних продуктів харчування, взуття, одягу, дитячої літератури і канцелярських товарів, які були придбані на кошти, зібрані на благодійному ярмарку, та на кошти – пожертви від небайдужих людей. У відповідь пролунали слова щирої вдячності.

Прес-служба Полтавської єпархії.

Поделиться

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *