День на природі: спільний відпочинок дітей недільної школи

У неділю, 8 вересня, недільна школа свято-Макаріївського кафедрального собору міста Полтави провела спільний відпочинок на природі, який об’єднав дітей та їхніх наставників. Захід відбувся під керівництвом ключаря собору, протоієрея Миколая Довганича та керівника недільної школи, священника Нікіти Кузьмика.
Програма дня була насичена різноманітними іграми. Діти активно підтримували свої команди, змагалися у спритності, швидкості та винахідливості.
Після активних розваг на всіх чекала смачна лісова каша, приготовлена на відкритому вогнищі. Спільна трапеза стала чудовим завершенням дня, надавши можливість ще більше поспілкуватися, обговорити події та просто насолодитися моментом.
Такий відпочинок не тільки зближує дітей, але й залишає в їхніх серцях теплі спогади про час, проведений разом із друзями та наставниками.
Нагадуємо, що Недільна школа при Свято-Макаріївському кафедральному соборі діє щонеділі. Початок заняття о 12.00. Діти вивчають Закон Божий, розбирають євангельські притчі, дізнаються про життя святих, спілкуються на духовні теми, роблять цікаві поробки, корисно та радісно проводять свій час.

Прес-служба Полтавської єпархії.

Поделиться

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *