Благодійна допомога

2 жовтня 2024 року, волонтери центру “Благо” на чолі з керівником єпархіального відділу соціального служіння та благодійності протоієреєм Андрієм Сімоном надали гуманітарну допомогу сім’ям переселенців із зони активних бойових дій. Ці сім’ї проживають в м.Полтаві, зокрема на території Полтавської обласної психіатричної лікарні імені Мальцева.
Зустрівшись з людьми, які пережили трагедії, лихо і жахи війни та представниками адміністрації медичної установи, священник разом з волонтерами, використавши можливості речових банків, які знаходяться при полтавських храмах святих мучениць Віри, Надії, Любові і матері їх Софії та святих первоверховних апостолів Петра і Павла, допомогли нужденним речами першої необхідності – одягом та взуттям. Під час спілкування, із уст гостей пролунали теплі слова щирої підтримки, співчуття, сподівання на краще, а головне – надії на любов та милосердя Боже.
Всі, хто отримав допомогу, подякували Господу Богу, благодійникам і волонтерам, відчувши радість любові до ближнього та піклування про нього.
Прес-служба Полтавської єпархії.
Поделиться

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *