Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/ghmymsgu/public_html/wp-includes/blocks.php on line 20

Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/ghmymsgu/public_html/wp-includes/blocks.php on line 20
Благодійна діяльність центру «Благо» – Новини Полтавської Єпархії

Благодійна діяльність центру «Благо»

За благословінням Високопреосвященнішого Филипа, митрополита Полтавського і Миргородського волонтери Центру “Благо” під керівництвом протоієрея Андрія Сімона голови відділу благодійності та соціального служіння Полтавської єпархії у супроводі працівників храму мучениць Віри, Надії, Любові та матері їх Софії, а також працівника навчально-реабілітаційного центру для особливих дітей здійснили вивіз одягу і взуття для нужденних.

Дитячі речі отримали діти-сироти та діти з особливими потребами Полтавського навчально-реабілітаційного центру Полтавської обласної ради (дитячий заклад м. Полтави та с. Михайлівки Диканського р-ну).

Волонтери висловлюють вдячність всім, хто підтримує благодійного діяльність Полтавської єпархії.

Якщо у вашому оточенні є люди, які потребують допомоги у вигляді одягу та взуття – запрошуйте їх на речовий банк, що знаходиться в храмі мучениць Віри, Надії, Любові який працює щопонеділка з 8.00 до 11.00 та в храмі апостолів Петра і Павла, який працює щонеділі в першій половині дня.

Поделиться

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *