Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/ghmymsgu/public_html/wp-includes/blocks.php on line 20

Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/ghmymsgu/public_html/wp-includes/blocks.php on line 20
Відбулося засідання вченої ради ПМДС – Новини Полтавської Єпархії

Відбулося засідання вченої ради ПМДС

24 серпня 2021 року в Полтавській місіонерській духовній семінарії відбулося засідання Вченої ради. З благословення ректора семінарії Високопреосвященнішого митрополита Полтавського і Миргородського Филипа, засідання очолив віцеректор Високопреосвященніший архієпископ Новосанжарський Веніамін.

На початку роботи Його Високопреосвященство привітав присутніх з 30 річницею незалежності України та початком навчального року, озвучив повідомлення щодо навчального процесу та розподілу посадових обов’язків. Також владика Веніамін запропонував на розгляд кандидатів на отримання іменної стипендії Предстоятеля Української Православної Церкви та стипендії імені святителя Димитрія Ростовського. Обрали кращих.

Від імені членів Вченої ради секретар протоієрей Сергій Антонюк привітав владику Веніаміна з возведенням у сан архієпископа.

Далі декан богословсько-місіонерського факультету та завідувачі Іконописною школою та регентським відділенням проінформували присутніх про стан готовності структурних підрозділів до початку нового навчального року та запропонували ряд проектів розвитку їх діяльності.

Зокрема, на засіданні ухвалено рішення, запропоноване проректором з науково-дослідної роботи, деканом богословсько-місіонерського факультету протоієреєм Сергієм Яблуновським, про проведення у листопаді поточного року семінарської історико-богословської конференції, присвяченої 30-річчю незалежності України та встановленню Української державності.

Також члени ради було розглянуто інші питання порядку денного і прийнято відповідні рішення.

Засідання розпочалося та завершилося молитвою.

Поделиться

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *