Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/ghmymsgu/public_html/wp-includes/blocks.php on line 20

Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/ghmymsgu/public_html/wp-includes/blocks.php on line 20
Відвідування дитячого відділення психіатричної лікарні – Новини Полтавської Єпархії

Відвідування дитячого відділення психіатричної лікарні

18 липня 2021 року з благословення Високопреосвященнішого митрополита Полтавського і Миргородського Филипа волонтери центру “Благо” (керівник – протоієрей Андрій Сімон) відвідали маленьких пацієнтів 9-го відділення Полтавської обласної клінічної психіатричної лікарні ім. О.Ф. Мальцева.

З радісними вигуками вибігали дітлахи зі стін відділення на вулицю, де на них уже чекали “благовці”. Як ковток свіжого повітря була для дітей ця зустріч з волонтерами. Почалося все з проповіді отця Андрія, яка поступово перейшла в бесіду та нікого не залишила байдужим. Діти задавали свої питання і уважно слухали відповіді батюшки.

А потім були ігри в футбол, бадмінтон, стрибки на скакалці, будівництво з конструктора, катання на гойдалках. А як розліталися, підхоплені легким вітерцем, райдужні мильні бульбашки, радуючи маленьких пацієнтів! Звичайно ж, не обійшлося без частувань. Волонтери привезли продукти для бутербродів, солодощі (частину з них дбайливо приготували своїми руками) і навіть морозиво.

Як все-таки добре, що є в Полтаві такий центр “Благо”, волонтери якого завжди поспішають допомогти і утішити стражденні серця!

Поделиться

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *