Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/ghmymsgu/public_html/wp-includes/blocks.php on line 20

Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/ghmymsgu/public_html/wp-includes/blocks.php on line 20
Неділя мясопустна, про Страшний суд (+ВІДЕО) – Новини Полтавської Єпархії

Неділя мясопустна, про Страшний суд (+ВІДЕО)

7 березня 2021 року, в Неділю мясопустну, про Страшний суд, Високопреосвященніший митрополит Полтавський і Миргородський Филип звершив Божественну літургію в Свято-Вознесенському храмі с. Кошманівка Машівського благочиння, який святкує 10-річний ювілей з дня його освячення.

Його Високопреосвященству співслужили секретар Полтавської єпархії протоієрей Михаїл Волощук, прес-секретар протоієрей Миколай Довганич, благочинний Машівського округу протоієрей Анатолій Чулей, настоятель храму протоієрей Іоан Рошко.

На малому вході за ревне пастирське служіння протоієрей Іоан Рошко був нагороджений правом носіння хреста з прикрасами.

За богослужінням були піднесені посилені молитви про припинення епідемії коронавіруса і про лікарів, які ведуть боротьбу за життя і здоров’я хворих.

Після запричастного вірша проповідував протоієрей Миколай Довганич.

Після богослужіння благодійнику храму Юрію Яковичу Лебедину митрополит Филип вручив грамоту Блаженнішого Митрополита Онуфрія, Предстоятеля Української Православної Церкви.

Активні парафіяни храму були відзначені Архієрейськими грамотами.

З нагоди 10-річчя з дня освячення храму Владика подарував Свято-Вознесенській парафії Володимирську ікону Божої Матері на молитовну пам’ять, звернувся з архіпастирським словом та благословив усіх.

Поделиться

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *