Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/ghmymsgu/public_html/wp-includes/blocks.php on line 20

Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/ghmymsgu/public_html/wp-includes/blocks.php on line 20
Полтавська єпархія взяла участь у благодійній акції від журналу «Отрок» – Новини Полтавської Єпархії

Полтавська єпархія взяла участь у благодійній акції від журналу «Отрок»

З благословіння Високопреосвященнішого митрополита Полтавського і Миргородського Филипа єпархіальний відділ по роботі з молоддю долучився до благодійної акції від православного журналу для молоді «Отрок.ua».

З благословення головного редактора журналу архієпископа Обухівського Іони всі бажаючі настоятелі парафій, керівники «молодіжок» і всі, хто працює з молоддю в регіонах, мали можливість замовити безкоштовно вибірки – в подарунок кожному молодому прихожанину.

Збірки складаються з трьох архівних журналів минулих років.

Три журналу зібрані в тематичну добірку. Це випуски різних років: глибокі, вдумливі, що навертають на розум. Чудовий подарунок з нагоди «весни духовної» – Великого посту, щоб кинутися на пошук глибини і правди життя. Стане в нагоді як читачам, які тільки недавно познайомилися з «Отроком» і не знають його багатої історії, так і тим, хто ще навіть не чув про існування яскравого і цікавого православного молодіжного журналу.

В акції взяли участь молодіжки Свято-Макаріївського кафедрального собору, Свято-Андріївського храму міста Полтави, а також молодь Духовно-просвітницького центру при Свято-Миколаївському архієрейському подвір’ї р міста Горішні Плавні.

Працівники єпархіального молодіжного відділу щиро дякують організаторам акції за чудові подарунки.

Поделиться

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *