Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/ghmymsgu/public_html/wp-includes/blocks.php on line 20

Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/ghmymsgu/public_html/wp-includes/blocks.php on line 20
У Полтавській місіонерській духовній семінарії розпочався новий навчальний рік – Новини Полтавської Єпархії

У Полтавській місіонерській духовній семінарії розпочався новий навчальний рік

1 вересня 2021 року, в День знань, у Полтавській місіонерській духовній семінарії відбулися урочистості, присвячені початку нового 2021/2022 навчального року.

У Трьохсвятительському храмі було звершено молебень перед початком навчального року, який очолив віце-ректор семінарії Високопреосвященніший архієпископ Новосанжарський Веніамін у співслужінні викладачів у священному сані.

За богослужінням були піднесені молитви Господу Богу, небесним покровителям духовної школи – святителям Василію Великому, Григорію Богослову та Іоанну Златоусту, рівноапостольному Миколаю Японському, преподобним Нестору Літописцю, преподобному Порфирію Кавсокаливіту та Роману Солодкоспівцю – з проханням допомоги у навчанні.

Після завершення молебню владика з архіпастирським словом звернувся до семінаристів та благословив кожного.

Далі, в Актовій залі відбулося спільне засідання викладачів, обслуговуючого персоналу і студентів, на якому обговорювалися поточні питання навчально-виховного процесу. Відкрив засідання віце-ректор архієпископ Новосанжарський Веніамін. Владика привітав усіх з початком навчального року, вказав на особливості поведінки та навчання у духовній школі.

Потім, згідно регламенту, слово надали духівнику протоієрею Георгію Грабу, проректору з виховної роботи протоієрею Ростиславу Денисюку, проректору з науково-дослідної роботи протоієрею Сергію Яблуновському та методисту Людмилі Леонідівні Рибальченко.

Далі відбулось засідання Педагогічної ради та нарада чергових викладачів, де були обговорені актуальні питання навчального та виховного процесів.

Після завершення засідань студенти зустрілися у своїх аудиторіях з класними керівниками.

Поделиться

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *