Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/ghmymsgu/public_html/wp-includes/blocks.php on line 20

Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/ghmymsgu/public_html/wp-includes/blocks.php on line 20
Храмове свято Свято-Троїцького Велико-Будищанського жіночого монастиря – Новини Полтавської Єпархії

Храмове свято Свято-Троїцького Велико-Будищанського жіночого монастиря

10 вересня 2021 року, в день знайдення мощей прп. Іова Почаївського, Високопреосвященніший Филип, митрополит Полтавський і Миргородський очолив Божественну літургію у Велико-Будищанському Свято-Троїцькому жіночому монастирі.

Його Високопреосвященству співслужили прес-секретар Полтавської єпархії протоієрей Миколай Довганич, благочинний Дикансько-Шишацького округу протоієрей Богдан Брянчик, духівник обителі ігумен Афанасій (Бідний), клірики обителі та гості у священному сані.

За богослужінням молилася настоятелька монастиря ігуменя Нонна з сестрами обителі, а також настоятельки монастирів Полтавської єпархії ігуменя Ангеліна та ігуменя Мастридія.

Піснеспіви Божественної літургії виконував архієрейський хор під керівництвом протодиякона Георгія Лінда.

За богослужінням були піднесені посилені молитви про припинення епідемії коронавіруса і про лікарів, які ведуть боротьбу за життя і здоров’я хворих.

Проповідував Миколай Філософ.

По завершенні Божественної літургії Архіпастир звернувся до віруючих зі словом настанови та благословив усіх.

Поделиться

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *