Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/ghmymsgu/public_html/wp-includes/blocks.php on line 20

Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/ghmymsgu/public_html/wp-includes/blocks.php on line 20
Хрестовоздвиженський монастир прийняв велопаломників – Новини Полтавської Єпархії

Хрестовоздвиженський монастир прийняв велопаломників

1 жовтня 2021 року, подолавши 144 км, учасники велопаломництва “Київ-Святогірськ” зупинились у Хрестовоздвиженському жіночому монастирі м. Полтави. Свята обитель з радістю прийняла прочан.

З ранку стовпчик термометру опустувся на позначку +7 градусів. На швидкість 24 км/год. відчувається пекучий холод. Учасник велопаломництва Іван Баханов розповів, як вдалось подолати труднощі підчас поїзки: “Їхали сьогодні пелотоном – щільною колоною по дві людини. Передні пари розсікали повітря, і завдяки цьому заднім було легше їхати”.

“У монастирі зустріли теж паломника, велосипедиста, католицького священника Dario Stanczyk з Польщі, який проїхав 10 тис. км на велосипеді з Польщі до Китаю, відвідуючи храми і монастирі”, – поділилися учасники велопробігу.

Участники велопаломництва планують у субботу помолитись за Божественною літургією та всенощним бдінням у Хрестовоздвиженському монастирі, трохи відпочити і вже у неділю поїхати до Харкова, у Свято-Покровський чоловічий монастир.

Поделиться

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *