Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/ghmymsgu/public_html/wp-includes/blocks.php on line 20

Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/ghmymsgu/public_html/wp-includes/blocks.php on line 20
Єпископ Веніамін відвідав Олександрійську єпархію – Новини Полтавської Єпархії

Єпископ Веніамін відвідав Олександрійську єпархію

1 серпня 2021 року, у день пам’яті преподобного Серафима Саровського, Високопреосвященніший архієпископ Олександрійський і Світловодський Боголєп у співслужінні з Преосвященнішим єпископом Новосанжарським Веніаміном звершили Божественну літургію у Спасо-Преображенському храмі с.Талова Балка Світловодського благочиння.

У традиційній атмосфері молитви і навколишньої краси у богослужінні взяли участь представники духовенства Олександрійського і Світловодського округів, у тому числі й секретар єпархії протоієрей Михайло Бобурка.

Після читання Євангелія до численних присутніх із словами проповіді звернувся єпископ Веніамін. В словах Його Преосвященства звучало багато життєвих прикладів, що дало можливість глибше усвідомити і зрозуміти сказане.

По завершенні літургії Правлячий архієрей привітав всіх присутніх із Престольним святом малого храму, що розташований на території скиту.

За умов великої кількості священства та вірян служба була у Спасо-Преображенському старовинному храмі.
У своєму слові архієпископ звернув увагу на духовний приклад подвигу преподобного Серафима, і закликав наслідувати йому у своєму житті. Також привітав настоятеля архімандрита Серафима (Краснова) з Днем тезоіменитства, підкресливши, що за ці роки ним чимало зроблено і продовжує розвиватися.

Поделиться

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *