Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/ghmymsgu/public_html/wp-includes/blocks.php on line 20

Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/ghmymsgu/public_html/wp-includes/blocks.php on line 20
Іподиякон митрополита Филипа став чемпіоном України з плавання – Новини Полтавської Єпархії

Іподиякон митрополита Филипа став чемпіоном України з плавання

2-6 грудня у Дніпрі проходив Чемпіонат України з плавання.

У змаганнях взяв участь полтавчанин, іподиякон Високопреосвященнішого митрополита Полтавського і Миргородського Филипа Любомир Лемешко.

Любомир Лемешко завоював «золото» на дистанції 100 м батерфляєм, він подолав її з часом 0:53,62 секунди. Також Любомир фінішував другим на дистанції 50 м батерфляєм з часом 0:54,16 секунди.

Любомир Лемешко (у хрещенні Володимир) народився у Полтаві. У дев’ятирічному віці розпочав спортивну кар’єру, у 14 років протягом півроку виконав розряди кандидата у майстри спорту та майстри спорту. Брав участь у чемпіонатах Європи, міжнародних змаганнях та літніх Олімпійських іграх у Ріо-де-Жанейро у 2016 році.

Високопреосвященніший митрополит Полтавський і Миргородський Филип від себе особисто, а також від імені духовенства та віруючих Полтавської єпархії вітає Любомира з новим спортивним досягненням.

Поделиться

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *