Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/ghmymsgu/public_html/wp-includes/blocks.php on line 20

Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/ghmymsgu/public_html/wp-includes/blocks.php on line 20
Візит волонтерів центру “Благо” у Кременчуцький обласний спеціалізований будинок дитини – Новини Полтавської Єпархії

Візит волонтерів центру “Благо” у Кременчуцький обласний спеціалізований будинок дитини

З благословіння Високопреосвященнішого Филипа, митрополита Полтавського і Миргородського волонтери центру “Благо” під керівництвом голови відділу благодійності та соціального служіння Полтавської єпархії протоієрея Андрія Сімона завітали до маленьких вихованців Кременчуцького обласного спеціалізованого будинку дитини та привітали їх з Днем Святої Трійці.

Завдяки небайдужим людям, які відгукнулись на прохання адміністрації закладу, для дітей були закуплені набори для ігор в пісочниці, канцелярські товари та підгузки.
Хто як не діти відчувають любов і небайдужість з якою славиться Ім’я Господнє? Тому волонтери та керівництво дитячого будинку передають щирі слова вдячності всім, хто постійно підтримує і допомагає посилювати радість в серцях дітей!
Поделиться

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *