Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/ghmymsgu/public_html/wp-includes/blocks.php on line 20

Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/ghmymsgu/public_html/wp-includes/blocks.php on line 20
День пам’яті святителя Луки, архієпископа Кримського – Новини Полтавської Єпархії

День пам’яті святителя Луки, архієпископа Кримського

11 червня 2021 року, в день пам’яті святителя Луки, архієпископа Кримського, Високопреосвященніший митрополит Полтавський і Миргородський Филип очолив Божественну літургію в Богородицькому Горбанівському жіночому монастирі міста Полтави.

Його Високопреосвященству співслужили благочинний Полтавського міського округу протоієрей Іоанн Корнієнко, прес-секретар Полтавської єпархії протоієрей Миколай Довганич, помічник градського благочинного ієрей Олексій Пергат, старший священник обителі протоієрей Сергій Лихолобов, духовенство монастиря та міста Полтави.

За Богослужінням молилась настоятелька монастиря ігуменя Ангеліна з сестрами обителі.

Піснеспіви Божественної літургії виконував архієрейський хор під керівництвом протодиякона Георгія Лінда.

За богослужінням були піднесені посилені молитви про припинення епідемії коронавіруса і про лікарів, які ведуть боротьбу за життя і здоров’я хворих.

За богослужінням, також, була піднесена заупокійна молитва за новоспочилого Високопреосвященнішого архієпископа Бакинського та Азербайджанського Олександра.

Проповідував протоієрей Миколай Довганич.

По закінченню Богослужіння Владика привітав віруючих зі святом та благословив усіх.

Поделиться

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *