Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/ghmymsgu/public_html/wp-includes/blocks.php on line 20

Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/ghmymsgu/public_html/wp-includes/blocks.php on line 20
Одяг для нужденних – Новини Полтавської Єпархії

Одяг для нужденних

По благословінню Високопреосвященнішого Филипа, митрополита Полтавського і Миргородського волонтери Православного центру “Благо” під керівництвом голови відділу благодійності та соціального служіння Полтавської єпархії протоієрея Андрія Сімона відвезли одяг та взуття для пацієнтів психіатричної лікарні ім. Мальцева та в Центр реабілітації для дітей аутистів м.Полтави. 

Загалом було вивезено близько 100 мішків одягу, який регулярно надходить завдяки небайдужим людям до речового банку Православного волонтерського центру “Благо”.
Волонтери вдячні всім, хто жертвує свої речі та всім добровольцям, які постійно турбуються про порядок, прийом, сортування та розподіл одягу.
Нагадаємо, що прийом осіб, які потребують речей, здійснюється в храмі Святих мучениць Віри, Надії, Любові та матері їх Софії щопонеділка з 8 до 11, а також в Петро-Павлівському храмі (вул.Низова, 38) щонеділі по завершенні богослужіння – орієнтовно з 11 до 13.
Телефон для довідок +380502594083 (отець Андрій).
Поделиться

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *