Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/ghmymsgu/public_html/wp-includes/blocks.php on line 20

Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/ghmymsgu/public_html/wp-includes/blocks.php on line 20
Представники Полтавської єпархії беруть участь у роботі ХХ Всеукраїнської молодіжної конференції – Новини Полтавської Єпархії

Представники Полтавської єпархії беруть участь у роботі ХХ Всеукраїнської молодіжної конференції

31 травня 2021 року в селищі Лазурне Скадовського району Херсонської області на базі відпочинку «Корабел» почала свою роботу ХХ Всеукраїнська конференція глав і представників єпархіальних відділів у справах молоді УПЦ. Форум проходить з благословення Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу Херсонської єпархії.

З благословення Високопреосвященнішого Филипа, митрополита Полтавського і Миргородського у роботі конференції приймають участь: Голова молодіжного відділу єпархії – протоієрей Володимир Бабич, керівник молодіжного відділу Полтави – священик Олександр Чупіка, ігумен Афанасій Бідний, священик Володимир Чередніченко та диякон Володимир Педан.

Урочисте відкриття Конференції відбулося молебнем, який очолив глава Синодального відділу у справах молоді архієпископ Обухівський Іона.

Після молебню владика Іона передав учасникам і гостям конференції благословення Предстоятеля Української Православної Церкви та розповів про підсумки роботи за 10 років.

Від імені митрополита Херсонського і Таврійського Іоанна вітальне слово зачитав голова Молодіжного відділу Херсонської єпархії протоієрей Георгій Гуляєв.

Протягом роботи цього форуму будуть розглянуті актуальні питання місії Церкви серед молоді, а також різні проблеми життя Православ’я в Україні.

Поделиться

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *