Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/ghmymsgu/public_html/wp-includes/blocks.php on line 20

Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/ghmymsgu/public_html/wp-includes/blocks.php on line 20
Триває паломництво віруючих полтавців до святинь Балканського півострова – Новини Полтавської Єпархії

Триває паломництво віруючих полтавців до святинь Балканського півострова

31 липня 2021 року, з благословіння Високопреосвященнішого митрополита Полтавського і Миргородського Филипа, під керівництвом голови Паломницького відділу Полтавської єпархії Володимира Сахна розпочалося паломництво віруючих полтавців до святинь Балканського півострова.

1 серпня 2021 року, у Неділю 6-ту після П’ятидесятниці, група паломників з Полтавщини молилася за Божественною Літургією у Свято-Успенській Почаївській Лаврі, яку очолив єпископ Селевкійський Єфрем, секретарь Священного Синоду Антіохійського Патріархату.

Також, полтавські паломники, перед своїм відбуттям закордон, молилися і в інших монастирях Західної України: Корецькому, Кременецькому, Кирило-Мефодіївському в м. Свалява, та Свято-Покровському в с. Ракошино на Закарпатті.

3 серпня, прочани відвідали монастирі заповідника “Фрушка Гора”, а також столицю Сербії місто Белград, де помолилися в кафедральному соборі на честь святого Савви Сербського та в монастирі Раковіца.

Полтавські паломники піднесли заупокійні молитви на могилах сербських патріархів Димитрія, Павла та Іринея.

Поделиться

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *