Життя недільної школи Хрестовоздвиженського монастиря

З благословіння Високопреосвященнішого митрополита Полтавського і Миргородського Филипа, в Полтавському Хрестовоздвиженському жіночому монастирі продовжує свою діяльність дитяча Недільна школа на чолі з кліриком обителі священником Георгієм Шепідою.
Недільна школа Хрестовоздвиженського монастиря продовжує активно розвиватися, пропонуючи своїм вихованцям не лише духовні знання, але й цікаві позанавчальні заходи. Окрім регулярних занять, для дітей організовують пікніки, екскурсії, поїздки та участь у різних сценках. Такі активності допомагають дітям розкривати свої таланти, розвивати творчі здібності та впевненість у спілкуванні.
Одним із останніх заходів став похід до ресторану “Полтавська Галушка”, де вихованці взяли участь у майстер-класі з приготування традиційних полтавських галушок. Цей досвід не тільки збагатив дітей новими знаннями про національну кухню, але й подарував їм незабутні емоції та враження.
Такі події допомагають вихованцям недільної школи не лише духовно зростати, але й активно інтегруватися в соціальне життя, набуваючи цінного досвіду і корисних навичок.
Прес-служба Полтавської єпархії.
Поделиться

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *