Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/ghmymsgu/public_html/wp-includes/blocks.php on line 20

Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/ghmymsgu/public_html/wp-includes/blocks.php on line 20
Вітання митрополиту Филипу в 65-річницю з Дня народження від духовенства та віруючих Полтавської єпархії – Новини Полтавської Єпархії

Вітання митрополиту Филипу в 65-річницю з Дня народження від духовенства та віруючих Полтавської єпархії

Ваше Високопреосвященство, дорогий наш Владико!

Прийміть сердечні вітання з нагоди Вашого дня народження! Важко переоцінити труди Вашого Високопреосвященства, які по волі Божій Ви несете на Полтавській кафедрі на благо Церкви та Вашої пастви, а також на чолі Синодального відділу релігійної освіти, катехізації та місіонерства Української Православної Церкви, займаючись нелегкою просвітницькою місією.

У наш складний час, коли багато з традиційних цінностей, заснованих на Заповідях Христових, піддаються спробам помилкових тлумачень, Ви як воїн істинної віри несете Слово Боже в серця і уми нашого народу.

Прийміть, Ваше Високопреосвященство, наші щирі побажання доброго здоров’я, благополуччя та успіхів у майбутніх трудах і добрих справах!

Нехай надійною основою нових звершень стануть Ваші сподівання на нескінченну допомогу Божу, Ваші ділові якості й талант керівника, підтримка співбратів-священнослужителів і вірність друзів.

Нехай кожна мить Вашого життя буде сповнена умиротворенням від молитовної радості спілкування з Богом! Бережи Вас Бог і Матір Божа!

Поделиться

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *