Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/ghmymsgu/public_html/wp-includes/blocks.php on line 20

Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/ghmymsgu/public_html/wp-includes/blocks.php on line 20
День пам’яті святих мучениць Віри, Надії, Любові та матері їх Софії – Новини Полтавської Єпархії

День пам’яті святих мучениць Віри, Надії, Любові та матері їх Софії

30 вересня 2021 року в День пам’яті святих мучениць Віри, Надії, Любові та матері їх Софії, Високопреосвященніший Филип, митрополит Полтавський і Миргородський і Високопреосвященніший Петро, архієпископ Чиказький і Середньо-Американський звершили Божественну літургію в церкві на честь святих мучениць міста Полтави, яка в цей день відзначає своє храмове свято.


Архіпастирям співслужили секретар Полтавської єпархії протоієрей Михаїл Волощук, прес-секретар протоієрей Миколай Довганич, благочинний Полтавського міського округу протоієрей Іоанн Корнієнко, гості в священному сані та духовенство міста Полтави.

Після читання святого Євангелія до численної пастви зі словом проповіді звернувся Високопреосвященніший архієпископ Петро.

За богослужінням були піднесені посилені молитви про припинення епідемії коронавируса і про лікарів, які ведуть боротьбу за життя і здоров’я хворих.

По завершенні богослужіння Високопреосвященніший Владика Филип подякував Владиці Петру за візит і спільну молитву, привітав прихожан з престольним святом, а іменинниць з Днем Ангела.

У свою чергу Архієпископ Петро подякував Митрополита Филипа і Полтавське духовенство за теплий прийом. А також, в знак духовної єдності на молитовну пам’ять про святителя Іоанна Шанхайського і Сан-Франциского передав в дар малий омофор, єпитрахиль, доручи і скуфію святого.

Поделиться

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *