Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/ghmymsgu/public_html/wp-includes/blocks.php on line 20

Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/ghmymsgu/public_html/wp-includes/blocks.php on line 20
Персональна виставка гобеленів Ольги Пілюгіної “Роздуми” – Новини Полтавської Єпархії

Персональна виставка гобеленів Ольги Пілюгіної “Роздуми”

14 листопада 2021 року, з благословення митрополита Полтавського і Миргородського Филипа, православна молодь Полтави та волонтери Центру «Благо» на чолі з прес-секретарем Полтавської єпархії протоієреєм Миколаєм Довганичем та керівником єпархіального відділу благодійності та соціального служіння протоієреєм Андрієм Сімоном завітали на персональну виставку гобеленів Ольги Пілюгіної “Роздуми” , яка проходить у великій виставковій залі Полтавського художнього музею (галерея мистецтв) імена Миколи Ярошенка.

Полтавська художниця Ольга Пілюгіна представила нові та вже відомі гобелени різних років. Твори виконані у давній техніці двостороннього гладкого ручного ткання натуральними вовняними нитками. Вони цікаві своєю фактурою, глибиною, теплом і особливими кольоровими гармоніями.

В основі експозиції твори-роздуми на теми: прагнення людської душі до знання і самовдосконалення; кохання, що окриляє і надихає; любов до рідного краю, милування навколишнім світом, розумно створеним і наповненим любов’ю.

Поделиться

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *