Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/ghmymsgu/public_html/wp-includes/blocks.php on line 20

Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/ghmymsgu/public_html/wp-includes/blocks.php on line 20
Православна молодь Полтави привітала з Різдвом Христовим літніх людей – Новини Полтавської Єпархії

Православна молодь Полтави привітала з Різдвом Христовим літніх людей

10 січня 2022 року, по благословенню Високопреосвященнішого митрополита Полтавського і Миргородського Филипа, православна молодь Полтави відвідала Горбанівський геріатричний пансіонат.

Разом з молоддю також прийшли привітати літніх людей зі святом Різдва Христового голова Єпархіального відділу благодійності та соціального служіння протоієрей Андрій Сімон, настоятелька Горбанівського Бородицького монастиря ігуменя Ангеліна, волонтери Православного центру “Благо”.

Молодіжний хор дав концерт різдвяних колядків, який готув протягом місяця напередодні Різдва.

Після цього всіх присутніх порадувала своїм співом переможниця телевізійного талант-шоу “Україна має талант” Олена Ковтун.

Наприкінці всі літні люди отримали від молоді символічні подарунки. У пакетах разом з солодощами були вкладені для кожного листівки з невеликим текстом про значення Різдва Христового для кожної людини, а також пара теплих шкарпеток з малюнком різдвяної тематики.

На думку волонтерів, саме такі подарунки повинні принести людям похилого віку частинку тепла і затишку, а також нагадати їм, що молоде покоління не забуває їх та піклується про них.

Поделиться

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *