Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/ghmymsgu/public_html/wp-includes/blocks.php on line 20

Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/ghmymsgu/public_html/wp-includes/blocks.php on line 20
ВИПУСК СТУДЕНТІВ ЗАОЧНОЇ ФОРМИ НАВЧАННЯ – Новини Полтавської Єпархії

ВИПУСК СТУДЕНТІВ ЗАОЧНОЇ ФОРМИ НАВЧАННЯ

5 червня 2021 року, в день пам’яті преподобного Михаїла, сповідника, єпископа Синадського, у Полтавській місіонерській духовній семінарії відбувся випуск студентів заочної форми навчання.

Божественну літургію в храмі Трьох Святителів очолив віцеректор духовної школи Преосвященніший єпископ Новосанжарський Веніамін у співслужінні викладачів та випускників місіонерської семінарії у священному сані.

Після читання Слова Божого проповідь виголосив випускник богословсько-місіонерського факультету ієрей Віталій Форостян.

За богослужінням були піднесені посилені молитви про мир в Україні, про єдність Православної Церкви та припинення епідемії коронавірусу і про лікарів, які ведуть боротьбу за життя і здоров’я хворих.

Після завершення богослужіння Преосвященніший владика Веніамін вручив дипломи випускникам і звернувся до них з повчальним словом. У свою чергу випускники висловили подяку архіпастирю та викладачам Семінарії.

Дипломи про закінчення Полтавської місіонерської духовної семінарії (заочна форма навчання) отримали 23 випускника:
– богословсько-місіонерського факультету – 20,
– регентського відділення – 3.

Поделиться

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *