Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/ghmymsgu/public_html/wp-includes/blocks.php on line 20

Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/ghmymsgu/public_html/wp-includes/blocks.php on line 20
Волонтери Центру «Благо» відвідали школу-інтернат для глухих дітей – Новини Полтавської Єпархії

Волонтери Центру «Благо» відвідали школу-інтернат для глухих дітей

10 січня 2022 року, з благословення Високопреосвященнішого Филипа, митрополита Полтавського та Миргородського, волонтери Центру «Благо» на чолі з керівником єпархіального відділу благодійності та соціального служіння протоієреєм Андрієм Сімоном відвідали Полтавську спеціальну загальноосвітню школу-інтернат для глухих дітей.

Радісно-урочисті наспіви колядок, вертепи з євангельськими фігурками, виблискування з любов’ю виготовленої Різдвяної зірки – все це по-особливому зігріває та веселить серце кожного християнина, чи то дорослий, чи дитина. А особливо раді святу Різдва Христового ті, хто пізнає цей світ по-особливому, дещо іншим, відмінним від нашого способу. Мова про дітей, які знають мову жестів, їм вона допомагає спілкуватися з усіма іншими людьми. До цих дітей і завітали сьогодні наші волонтери.

Вихованці школи раділи гостям, які принесли не лише різдвяні гостинці, а й чудово змогли урізноманітнити дозвілля. Були ігри в “хрестики-нолики”, настільний теніс, а також плетіння найкрасивіших кісочок для маленьких модниць.

Але найголовнішим було вітання зі святом Різдва Христового отцем Андрієм та його важливі слова про спасіння душі людської, які були перекладені мовою жестів.

Гостинці сьогодні були і вітамінні (мандарини, банани), і солодкі (цукерки).

Повертаючись додому, волонтери думали про те, як добре присвятити частину свого часу комусь іншому, віддати йому частинку тепла свого серця, а у відповідь побачити радісний і вдячний погляд юної людини!

Поделиться

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *