Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/ghmymsgu/public_html/wp-includes/blocks.php on line 20

Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/ghmymsgu/public_html/wp-includes/blocks.php on line 20
Зустріч з сучасним місіонером та публіцистом протоієреєм Андрієм Бобриком – Новини Полтавської Єпархії

Зустріч з сучасним місіонером та публіцистом протоієреєм Андрієм Бобриком

2 серпня 2021 року, з благословення Високопреосвященнішого митрополита Полтавського і Миргородського Филипа, в Храмі всіх святих землі Полтавської при Полтавському єпархіальному управлінні відбулася зустріч православної молоді та прихожан храмів Полтави з кліриком Спасо-Преображенського кафедрального собору м. Кропивницький, головою єпархіального відділу благодійності та соціального служіння Кіровоградської єпархії, публіцистом та сучасним місіонером протоієреєм Андрієм Бобриком.

Цей місіонерський проект був організований Єпархіальним відділом по роботі з молоддю.

На зустрічі говорили на актуальні для православних молодих людей теми: «Християнство – релігія отцівства» та «Сімейна християнська педагогіка».

Згідно з догматичним вченням Православної Церкви в Святій Трійці Бог Отець є причина Бога Сина й Бога Святого Духа, але всі Особи рівні. Так і в сім’ї: батько є причина, але з матірью рівні. Про це засвідчує Біблія розповіддю про створення Адама і Єви. В сучасному світі інститут батька знаходиться в дуже занедбаному стані, що призводить до різних сімейних криз і життєвих трагедій дітей. На основі Священного Писання, а також творів “Від батька до сина” Франко Нембріні, “Океан тайни” Олександра Філоненка, “Основи сім’ї” Адріана Буковинського та іншої літератури було виокремлено 9 порад ефективного або успішного батьківства.

Бесіда пройшла в дружній і невимушеній обстановці. Всі бажаючі мали можливість поставити отцю Андрію запитання та отримати відповіді.

Поделиться

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *