Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/ghmymsgu/public_html/wp-includes/blocks.php on line 20

Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/ghmymsgu/public_html/wp-includes/blocks.php on line 20
Представники Полтавської єпархії взяли участь у роботі Всеукраїнської конференції керівників єпархіальних відділів у справах сім‘ї – Новини Полтавської Єпархії

Представники Полтавської єпархії взяли участь у роботі Всеукраїнської конференції керівників єпархіальних відділів у справах сім‘ї

З благословення Блаженнішого Митрополита Київського та всієї України Онуфрія, 15 червня 2021 року, розпочала свою роботу IX Всеукраїнська конференція керівників єпархіальних відділів у справах сім‘ї.

З благословення Високопреосвященнішого Филипа, митрополита Полтавського і Миргородського у роботі конференції приймає участь клірик Свято-Серафимівського храму, співробітник єпархіального відділу у справах сім’ї священник Костянтин Фисун.

Конференція розпочалася з молебну перед початком усілякої доброї справи. Голова Місії Синодального відділу у справах сім‘ї Високопреосвященніший митрополит Ровеньківський та Свердловський Пантелеімон, спільно із духовенством, учасниками та гостями конференції помолилися про допомогу Божу та Його благословення.

На початку роботи, митрополит Пантелеімон передав благословення Предстоятеля Церкви Блаженнішого Митрополита Онуфрія та зачитав вітальну адресу учасникам конференції від ректора Київської духовної академії і семінарії єпископа Білогородського Сильвестра, а також побажав Божого благословення та плідної роботи.

Традиційно у роботі конференції беруть участь керівники єпархіальних відділів разом з дружинами.

В рамках конференції сім’ї духовенства спільно з профільними фахівцями працюють над питаннями пастирської опіки сімей, що переживають кризу у стосунках та прояви домашнього насильства, а також іншими питаннями розвитку сімейного служіння Української Православної Церкви.

17 червня 2021 року, в Києві завершила роботу IX Всеукраїнська конференція керівників єпархіальних відділів УПЦ у справах сім‘ї.

З благословення Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, цього дня в Успенському соборі Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври була відслужена Божественна літургія, яку звершили голова Місії Синодального відділу у справах сім‘ї митрополит Ровеньківський та Свердловський Пантелеімон та ректор Київської духовної академії і семінарії єпископ Білогородський Сильвестр.

Архіпастирям за богослужінням співслужили братія обителі, керівники єпархіальних відділів у справах сім‘ї та учасники форуму у священному сані.

За богослужінням були піднесені посилені молитви про припинення епідемії коронавірусу та про лікарів, які ведуть боротьбу за життя і здоров’я хворих.

Богослужбові піснеспіви виконував хор Київських духовних шкіл.

Наприкінці богослужіння архіпастирі привітали учасників із закінченням форуму та закликали Боже благословення.

Наостанок, біля собору учасники зробили спільне фото.

Поделиться

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *