Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/ghmymsgu/public_html/wp-includes/blocks.php on line 20

Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/ghmymsgu/public_html/wp-includes/blocks.php on line 20
Свято для дітей до дня пам’яті святителя Миколая – Новини Полтавської Єпархії

Свято для дітей до дня пам’яті святителя Миколая

26 грудня 2021 року, з благословення Високопреосвященнішого митрополита Полтавського і Миргородського Филипа, у Духовно-просвітницькому центрі Свято-Миколаївського собору м.Горішні Плавні після Божественної літургії у Покровському храмі та святкового чаювання відбулося свято для дітей до дня пам’яті святителя Миколая, архієпископа Мир Лікійського, чудотворця.

Розпочали концертну програму вихованці молодшої групи. Вони декламували вірші та співали пісні на честь святителя.

Основну частину концерту подарували присутнім учні та викладачі дитячої музичної школи міста. Зокрема були представлені такі музичні номери: 1. Плащинський, Волошки – Коваленко Василь, викладачка Ніконова Валентина, концертмейстерка Зінич Тетяна; 2. Торопова, Я катаюся на ковзанах та Кошенята поварять – Боярчук Ксенія, викладачка Шашина Олена; 3. Білоруська пісня Савка та Гришка – Коваленко Софія, викладачка Ніконова Валентина, концертмейстерка Зінич Тетяна; 4. Томсон, Поштовий діліжанс – Рудь Єлизавета, викладачка Андріянова Тетяна; 5. Косенко, Скерцино – Дегтярев Сергій, викладачка Зінич Тетяна; 6. Айвазян, Пісня – Денисюк Ілля, викладачка Ніконова Валентина, концертмейстерка Завалій Ірина; 7. Глінка, Іспанська пісня – Попльонтанний Григорій, викладачка Работнова Світлана, концертмейстерка Єрух Наталія; 8. Дует Попльонтанний Костянтин (скрипка) та Попльонтанний Григорій (віолончель) виконали два твори, викладачка Плотнікова Альона, концертмейстера Мамонтова Тетяна; 9. Гайдн, Пісенька та Луканюк, Полька – Свястіна Ірина, викладачка Мажарова Наталя, концертмейстерка Завалій Ірина; 10. Інвенція, Акулян – Денисюк Марія, викладачка Шашина Олена; 11. Дует викладачів у складі Шашиної Олени та Мамонтової Тетяни; 12. «Musik Time» – новорічні вітанням від тріо викладачів у складі Плотнікової Альони (скрипка), Работнової Світлани (віолончель) та Єрух Наталії (фортепіано). Також прозвучав вірш подяка батькам від дітей та вчителів. Ведуча концерту Денисюк Марія.

Варто зауважити, що учні, які виступали, є вихованцями духовно-просвітницького центру та дітьми сімей священнослужителів міста.

Далі до уваги глядачів від вихованців середньої та старшої групи було представлено театралізовану виставу про святого Миколая.

На сам кінець святкового дійства святий Миколай та його помічники привітали дітей, батьків і гостей зі святом та вручили їм подарунки.

Директор духовно-просвітницького центру, викладач семінарії протоієрей Георгій Коваленко подякував викладачам та вихованцям музичної школи за чудовий концерт, наймолодшим вихованцям ценру за віршики і пісеньки та усім присутнім за розділену радість.

Поделиться

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *