Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/ghmymsgu/public_html/wp-includes/blocks.php on line 20

Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/ghmymsgu/public_html/wp-includes/blocks.php on line 20
Храмове свято в Лип’янці – Новини Полтавської Єпархії

Храмове свято в Лип’янці

14 жовтня 2021 року, у день свята Покрова Пресвятої Богородиці, в с. Лип’янка відзначили храмове свято.

Божественну літургію у цей день очолив благочинний Карлівського округу священик Богдан Довбака.

За богослужінням були піднесені молитви за захисників та захисниць України та за мир в нашій державі.

Настоятель храму священик Роман Веклюк подякував духовенству та всім прихожанам за те, що прийшли помолитися в цей святковий день.

Особливу подяку отець Роман висловив депутату Карлівської міської ради Михайлу Кобченку – благодійнику храму, стараннями якого відбувся ремонт в храмовій будівлі, та побажав йому Божих милостей у всіх його добрих справах.

В свою чергу Михайло Кобченко подякував за добрі слова та пообіцяв і надалі в усьому допомагати релігійній громаді села.

До слів привітань приєдналися староста Лип’янського старостинського округу Світлана Тимошенко та староста Максимівського старостинського округу Ірина Саніна, в селах яких несе настоятельський послух отець Роман.

Після закінчення святкування в храмі всіх запросили до святкового обіду, який був приготований стараннями прихожан і мецената – директора ФГ «Яніна-Лип’янка» Івана Луцана.

Поделиться

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *