Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/ghmymsgu/public_html/wp-includes/blocks.php on line 20

Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/ghmymsgu/public_html/wp-includes/blocks.php on line 20
Христос Воскрес для всіх і кожного! – Новини Полтавської Єпархії

Христос Воскрес для всіх і кожного!

З благословіння Високопреосвященнішого Филипа митрополита Полтавського і Миргородського волонтери центру “Благо” відділу благодійності та соціального служіння Полтавської єпархії разом з прихожанами храму апостолів Петра і Павла м. Полтави у супроводі керівника організації протоієрея Андрія Сімона привітали нужденних із найбільшим Святом – Воскресіння Христа!

Щирі слова вітань разом із святковими пасочками, фруктами, солодощами та різноманітними продуктами харчування були закуплені завдяки небайдужим людям і доставлені для багатодітної сім’ї тимчасових переселенців, для дітей-сиріт та дітей з особливими потребами до Полтавського реабілітаційного центру Полтавської обласної ради (дитячий заклад м.Полтави та с.Михайлівки Диканського р-ну) та дитячого відділення психіатричної лікарні.

А також вістка про Воскресіння Христове разом із смачними гостинцями та душевними бесідами була принесена в місця позбавлення волі м.Полтави та Полтавського району у виправні колонії №64, №16, №65, №29.
Православний волонтерський Центр Благо відділу благодійності та соціального служіння Полтавської єпархії Української Православної Церкви висловлює сердечну вдячність всім, завдяки кому щоразу вдається приносити радість тим, хто її найбільше потребує! Радість розділена з кимось має властивість збільшуватися, а отже ніколи не зникає! Нехай щаслива вістка про Воскресіння Господнє переповнює наші серця і ще більше надихає на світлі вчинки в Славу Божу!

Поделиться

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *