Соціальне служіння священників та волонтерів єпархії

13 вересня 2024 керівник єпархіального відділу благодійності та соціального служіння протоієрей Андрій Сімон, клірик храму на честь Різдва Пресвятої Богородиці міста Полтави протоієрей Вячеслав Кондратенко та настоятель храму святого мученика Іоанна Воїна міста Полтави протоієрей Володимир Корнієнко спільно з волонтерами центру «Благо» відвідали КП «Дитяча міська клінічна лікарня Полтавської міської ради» та Полтавський навчально-реабілітаційний центр і Полтавську БО «Світло надії»(«Притулок для жінок та дітей, які постраждали від домашнього насильства»).
Священнослужителі і волонтери поспілкувалися з представниками адміністрацій вказаних структур та тими, хто в них перебуває на теми духовності, інші важливі актуальні теми. Гості виразили слова щирої підтримки і співчуття в цей непростий час, побажали любові, миру, зміцнення віри, оптимізму, здоров’я, спасіння душ.
Від благодійників була надана гуманітарна допомога в вигляді продуктів харчування, одягу, взуття, іграшок, велосипедів, предметів особистої гігієни та засобів санітарного призначення.
Прес-служба Полтавської єпархії.
Поделиться

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *