Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/ghmymsgu/public_html/wp-includes/blocks.php on line 20

Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/ghmymsgu/public_html/wp-includes/blocks.php on line 20
Волонтери центру “Благо” взяли участь у Національному Сорочинському ярмарку – Новини Полтавської Єпархії

Волонтери центру “Благо” взяли участь у Національному Сорочинському ярмарку

17 серпня 2021 року, з благословіння Високопреосвященнішого Филипа, митрополита Полтавського і Миргородського, під керівництвом голови відділу благодійності та соціального служіння Полтавської єпархії протоієрея Андрія Сімона, за підтримки ТОВ “Сорочинський ярмарок” та керівника проекту Світлани Свищевої взяли участь у Національному Сорочинському ярмарку.

На початку своєї подорожі волонтери у супроводі екскурсовода, в. о. директора туркомплексу “Турист” Оніщук Лариси відвідали цікаві місця та святині Полтавщини – Диканька, Гоголево, Сорочинці – древні храми, національний музей імені М.В. Гоголя – місця насичені глибокою історією, подвигом, колоритом і духовністю.

Не могли благівці обійтися без добрих справ, тому головною ноткою подорожі була участь у Національному Сорочинському ярмарку на якому волонтери намагалися донести до людей інформацію про соціальну діяльність церкви і долучити до справ добра та небайдужості.

“Дякую Богу та організаторам! Добра справа поєдналася із неймовірною паломницькою поїздкою. Талановиті екскурсоводи, уважні священники, гарна компанія однодумців та друзів. Божа благодать, якої завжди хочеться у своє серце …” – з вдячністю ділилася учасниця подорожі Анна Дорохіна, повертаючись додому.

Поделиться

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *