Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/ghmymsgu/public_html/wp-includes/blocks.php on line 20

Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/ghmymsgu/public_html/wp-includes/blocks.php on line 20
День Ангела Високопреосвященнішого митрополита Филипа – Новини Полтавської Єпархії

День Ангела Високопреосвященнішого митрополита Филипа

22 січня 2022 року, у день пам’яті святителя та чудотворця Филипа, Високопреосвященніший митрополит Полтавський та Миргородський Филип за Божественною літургією у Полтавському Хрестовоздвиженському жіночому монастирі молитовно відзначив день свого тезоіменитства.

Его Високопреосвященству співслужили Високопреосвященніший Иоан, митрополит Херсонський і Таврійський, Високопреосвященніший Боголєп, архієпископ Олександрійський і Світловодський, Високопреосвященніший Веніамін, архієпископ Новосанжарський, секретар Полтавської епархії протоієрей Михаїл Волощук, благочинний Полтавського районного благочиння протоієрей Олександр Антонюк, благочинні єпархіальних округів, клірики Хрестовоздвиженського монастиря, духовенство єпархії та гості у священному сані.

На малому вході черговими ієрархічними нагородами були удостоєні клірики Полтавської єпархії, а також настоятельки монастирів єпархії нагороджені права носіння хреста з прикрасами.

За богослужінням були піднесені посилені молитви про припинення епідемії коронавірусу та про лікарів, які ведуть боротьбу за життя та здоров’я хворих.

Проповідь виголосив ігумен Афанасій (Бідний).

Піснеспіви Божественної Літургії виконав чоловічий архієрейський хор під керівництвом протодиякона Михаїла Костенка.

Після богослужіння зі словами привітання до Владики звернулися Архіпастирі, благочинний Полтавського районного округу протоієрей Олександр Антонюк, а також усі присутні привітали свого Владику з днем тезоіменитства та отримали архіпастирське благословення.

Поделиться

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *