Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/ghmymsgu/public_html/wp-includes/blocks.php on line 20

Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /home/ghmymsgu/public_html/wp-includes/blocks.php on line 20
Волонтери центру «Благо» продовжують здійснювати справи милосердя (+ВІДЕО) – Новини Полтавської Єпархії

Волонтери центру «Благо» продовжують здійснювати справи милосердя (+ВІДЕО)

26 травня 2021 року, з благословення Високопреосвященнішого Филипа, митрополита Полтавського і Миргородського, волонтери центру «Благо» на чолі з керівником єпархіального відділу благодійності і соціального служіння протоієреєм Андрієм Сімоном відвідали Полтавський навчально-реабілітаційний центр Полтавської обласної ради.

Волонтери передали центру солодкі подарунки для вихованців. А також, зважаючи на неможливість зустрічі з дітьми і повноцінної роботи, унаслідок епідемії коронавірусу, волонтери зустрілися та поспілкувалися з директором центру Січкар Любов Іванівною. В ході бесіди обговорювалися актуальні питання педагогіки і волонтерства.

В кінці зустрічі адміністрація центру подякувала отцю Андрію і всім небайдужим за благодійну допомогу.

Також сьогодні волонтери центру «Благо» передали благодійну допомогу у вигляді одягу та взуття пацієнтам Полтавської обласної клінічної психіатричної лікарні ім. Мальцева.

Поделиться

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *